Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Van egy gép nálam, vírustenger XP helyett kellene vmi rá.
40 GB HDD, 256 MB DDR ram, 2 GHz Cerka... Xubuntu vagy Lubuntu alkalmasabb?
Xubuntu alternate iso-m volt, megpróbáltam, de hibás néhány file, és letölteni sem tudja, pedig talált netet, és CD ellenőrzés szerint nincs baj. Most töltök le Xubuntu-t, de lehet Lubuntut is megpróbálom... Esetleg javaslat?Jah, és a durva alaplapon elvileg 1 db usb 2.0 van, de nem sikerült megtalálnom...
Most USB-ről talán-talán felmegy a Xubuntu, de irtó lassú...Slitazról kb. semmit nem tudok
ezekkel elvagyok, egy "család"... ha elakad az user, akkor engem hív fel... szal. olyan kell, amihez kicsit értek.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezekkel elvagyok, egy "család"... ha elakad az user, akkor engem hív fel... szal. olyan kell, amihez kicsit értek.