- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Ugyanúgy, mint most tesztelésnél a Minttel. Ilyen szempontból nincs igazán nagy különbség az Ubuntu változatok között (a Mint pedig csicsás, de lényegében Ubuntu). Gondoltam egyébként, hogy nem lehet ilyen nagy probléma az alkalmazásban, hiszen ha nem is teszteltem mindegy egyes kiadással végig az összes funkciót, de azért az aktuálisan telepített rendszeremen végignyomatom. Van amit nem veszek észre azért, de azt, hogy nem működik egyáltalán a rendszermásolás és -telepítést, azt azért jó eséllyel igen.
Őszintén szólva nincs is sok ötletem, hogy nálad miért nem működnek jól ezek a dolgok, de talán tényleg nem általános jelenségről van szó, mert mások nem panaszkodtak. Márpedig a Live rendszer készítés és rendszermásolás funkciók már jó ideje a repertoár részét képezik, sokat nem is változtak mostanában.
Az általad linkelt képnél már az is fura, hogy a betűk és az elemek így összeolvadtak, pedig rögzített betűtípussal és mérettel rendelkezik (pont az ilyesmi elkerülése végett).
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Wuthering Waves
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest