Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
ViZion
üzenetére
Én nem használom az Ubuntu Tweaket, hanem egyszerűen a Rendszermenttel frissítek. Nekem az is jól takarít.

Egyébként nálam is SSD-n van a rendszer, egy 64 GB-oson. Én semmilyen gyorsítótárat sem helyeztem át sehová sem. HDD-re már csak elvi okokból sem érdemes, hiszen gondolom te is azért vetted, hogy gyorsabb legyen tőle a rendszer. A központi memóriát meg nem biztos, hogy jó ötlet ilyennel terhelni, hiszen ezek az adatok kellhetnek újraindítás után is. Én őszintén szólva azért vettem az SSD-t, hogy használjam, és nem azért, hogy minél jobban megóvjam a használattól. Ha csak annyit kibír mint egy átlagos merevlemez, már akkor megérte.(#45046) hcl: Tehát te csakis az olvasás miatt tartod érdemesnek a pendrive-ra rakni dolgokat? Ez egy kicsit ellentmondásos, hiszen az SSD nem használódik el az olvasástól, de legalább sokkal gyorsabb mint egy pendrive. Nem beszélve arról, hogy miért pont pendrive-ra rakod, amikor az meg még úgysem viseli el a sok írást.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Samsung kuponkunyeráló
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest