Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
értő olvasás megy-e?

szókaratézni nem szokásom, csak nem szeretem, amikor valaki csúsztat. te speciális feladatok megoldását állítod be úgy, mintha egy rendszer használhatóságának alappillérei lennének (lásd az imént: k3b az használható, de csak ameddig egy annyira egyszerű feladatot nem akar megcsinálni vele az ember, amit kb egyetlen program tud megcsinálni még ms környezetben is, ráadásul a felhasználók túlnyomó többségének fogalma sincs róla, hogy az mi, nemhogy szüksége lenne rá valaha is), pedig nem azok. (ezt fogalmaztam meg az előbb, csak úgy tűnik túlbonyolítottam.)
megjegyzem nem túl elegáns rögtön a vita elején elkezdeni személyeskedni. ha most felvenném a kesztyűt, pár hsz múlva elérnénk a szokásos szintet, hogy itt téged mindenki bánt, meg egyébként sem ért senki semmihez, csak te vagy helikopter. kösz de nem.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest