Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
neverDell
üzenetére
Mindig szívtam az aktuális Ubuntu verzióval (8.04 óta használtam), egyrészt akkoriban én sem értettem hozzá túl sokat, de másrészt mindig volt valami HW bug, aminek aztán guglizhattam jó ideig, meg zaklathattam itt a fórumlakókat.
- (pl. mikor az acpi beállítás miatt nem csatlakozott a háló kártya dhcp-s lanra, OMG)Most a 10.4.3-as LTS-t felraktam ismerős atomos netbookjára, és tényleg ez az első eset, hogy semmi probléma nem volt. Egyszerűen minden működik. Levelezés, VOIP, Skype videó, minden.
Mondjuk a gyári videó lejátszó kicsit bugos, de van helyette VLC, csak azt meg kínlódás volt rávenni, hogy minden avi-t azzal játsszon le, mert 3 helyen kellett átállítani.
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- (pl. mikor az acpi beállítás miatt nem csatlakozott a háló kártya dhcp-s lanra, OMG)