Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Aktív témák
-
MacCaine
őstag
válasz
vilmaboy
üzenetére
A K-s dolgok általában KDE specifikus programok, és elképzelhető, hogy egy csomó KDE-s dolgot felrak még magán a szoftveren kívül. Inkább olyat válogass, ami nem KDE-s.
Az openoffice.org nemtom, mennyire frissül, a legutolsó infóm az az, hogy mióta visszakerült (
nem tudom követni) a Sun-hoz (
), nem foglalkoznak vele. Lényeg, hogy Libre office néven fejleszti tovább a közösség az openoffice-t. Érdemes inkább azt használni.Képkezelés: ezeregy lehetőség van...
Mp3: én rythmboxot használok, de ez is ízlés kérdése, van aki az Amarok-ra esküszik.
Letöltésvezérlő: passz, olyat nem használok.
Képszerkesztés: gimp tökéletes választás. Minimális hiányosságai vannak, ha nem akarod profi DTP-re használni, akkor teljesen jó.
CD írás: Brasero.
Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- Analóg fényképezés
- Arc Raiders
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- A Honor profi iPhone másolásban
- További aktív témák...
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem tudom követni) a Sun-hoz (