- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Sajna már csak este 7kor tudom leírni, h nómit reagáll fentebb írt parancsra...
Srácok... Én amikor rászántam a fejemet, h linuxot teszek egy nem használt laptopomra, akkor azért tettem, mert már rég ótra nagyon érdekelt a világa , és mint windows-os szerelő, golndoltam megtanulom, ha nem is konzul szinten. Felhivtam egy linuxos emberkét. aszonta ubuntu kell nekem. már telepítettem is... mindenhol fagyott. akkor nekem lubuntu kell.. az uis fagyott... akkor legyen lubuntu alternative... na ez végre működött, de csak terminál ablakkal. varázsolok vele 1,5 napja, már van egy olyan grafikus képernyőm, ami néha belép, néha nem, mert még mindig vacak valami... Szét szivom az agyam vele és én nem vagyok igazán parancssoros emberke... Ha kell kloffolom én a klaviatúrát, h menjen a linux, de nem lenne egy olyan verzió, vagy akármi, amin beteszem a telepítő cd-t, feltelepítem és használom? Nagy lelkesedéssel indultam neki, de kezdek elkeseredni, hogy konzulos munkanapok kellenek ahoz, h menjen aegy oprendszer... Tuti hogy van valami változat amivel menne és kipróbálhatnám végre az ubuntut, vagy akármelyik másik linux módozatot...
Kommenteket előre is köszönöm... Ha más nincs, hát legyen parancssor, de tuti van megoldás, hogy feltelepítsem és menjen is... Akár régebbi verzio. akármi... Segítsetek kérlek...
Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 1
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Path of Exile 2 early access kulcs
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest