- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
tul komoly a vga-d, ha gondolod segitek rajtad és elcserélem veled az rx600xt-met
de csak ha ráfizetsz
azzal megy pöpecül, ha meg a moncsi a bűnös azt is cserélek ha kell
G4bi89
dugd össze, bootolj live cd-ről és ha megy akkor megyszvsz menni fog.
mindenki
nem tudom már melyik topicban olvastam, de szerintem itt.volt egy kérdés, h az ubi autómatikusan jelentkezzen be, és ezt hogy is lehet megvalósítani.nos a válasz:
[I]"Automatikus bejelentkezés beállításaHa nem kell attól tartania, hogy a számítógépét illetéktelen személyek is használhatják, és ezért feleslegesen kér jelszót a számítógépe minden bekapcsoláskor, akkor ezt a védelmi mechanizmust egyszerűen kikapcsolhatja. Indítsa el a Rendszer -> Adminisztráció -> Bejelentkezőablak beállítóprogramot. Kattintson a "Biztonság" fülre, majd az "Automatikus bejelentkezés engedélyezése" opció melletti kis négyzetre. Ezután a legördülő menüből ki tudja választani, melyik felhasználót léptesse be a rendszer automatikusan. Kezelje ezt az opciót körültekintéssel, hiszen biztonsági kockázatot jelenthet!"[/I] ha meg nem itt volt, akkor is sztem hasznos, mert van aki nem tudja
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest