Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
Egyébként még valami a kis Windowsos ömlengéshez, hogy az mennyire egyszerű és könnyen kezelhető. Most azt érzed, hogy a Wines rendszer ilyen baromi jó, értesz mindent, katt-katt megy ahogy kell. De abba már nem éled bele magad, hogy egy teljesen kezdő számára ezek a dolgok sem olyan egyértelműek, ugyanúgy meg kell tanulnia a dolgok működését, a rendszer használatát.
Én ugyanígy lehetek az Ubuntuval, hiszen jól átlátom, számomra könnyű kezelni, egyszerű és élvezetes a használata. De amíg ide eljutottam addig én is olvastam, tanultam, megértettem és elsajátítottam. Ezt tudom ajánlani mindenkinek, akkor ellehet jutni arra a felhasználói szintre, mikor már egy apró probléma nem lesz az többé.
Az Ubuntunak meg ahogy felróvod a negatívumait, ugyanúgy tedd meg azt a másik, referencia rendszereddel is. Százszor ellett már mondva, hogy ha nem megy jól az Ubuntu, nem megy rajta semmi olyan ami számodra fontos, akkor használd a Windowst, amin pedig megy minden. De nem, ezt nem teszed meg, csak szidod tovább az Ubit. És miért teszed ezt? Pontosan azért, mert neked a Windows sem felel meg. Az mindegy, hogy mi az oka neki, a lényeg, hogy nem tudod használni azt sem úgy ahogy szeretnéd. Ebből is látszik, hogy tökéletes operációs rendszer nincs, a csodára pedig hiába vársz. Vagy elfogadod a Linuxos világ filozófiáját vagy nem, de megváltoztatni nem tudod akárhogyan is ellenedre van.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- DJI Osmo Pocket 3
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest