Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
róland
üzenetére
mivel ilyen nyomtatóm nincs, csak bökni tudok. ha nyomtatás-másolás-szkennelés az igény, akkor én a photosmart B010a multifunkcit nézegetném hp fronton. színenként cserélhető benne a tintapatron, ami meg tudja hálálni magát, hplip szerint támogatott. hangsúlyozom, hogy tapasztalatom nincs ezzel az eszközzel, sem az epsonokkal. ha van linuxos driver ahhoz az eszközhöz, ami neked szimpatikus, akkor azt vedd. persze vétel előtt egy gyors guglizás sosem árt...
szerk: annyit elfelejtettem írni, hogy maga a hp márka nekem sem a szívem csücske, szóval csak linux támogatás miatt hívtam fel rá a figyelmed, mert hogy arra azért valamelyest odafigyel.
Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest