- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
aag
őstag
Vannak negatív hangok? Vannak. Régen is voltak? Voltak. Mi lett velük? Ráuntak. Most is ez lesz. Nem lehet mindenki kedvébe járni...
Nézd, én most is Ubuntut használok (10.10), és mondhatom vannak problémák vele. Például tegnapelőtt frissítettem (már megbántam) és azóta a Skype beszélgetéseknél fullra állítja a hangerőt. És csak akkor lehet levenni, ha már elkezdődött a kapcsolat. Előtte nem. Micsoda egy ostoba hiba. Igazából lehet jó egy rendszer, de ezek a butaságok utáltatják meg. Az xp 10 éves, de folyton csak javították a hibáit. Újakat nem raktak bele. Itt meg ez (is) előfordul gyakran. Jól nyomtatott a lasernyomtatóm kétoldalasan, aztán az idő egy pontján frissítettem és most leáll a nyomtatás teljesen a második oldalnál. Vagy volt hangja a DVB-T tévéadásoknak, egy frissítés után meg már nincs. És vissza sem tudom csinálni. Eltűnt az AAC hangkodek belőle. Nem is tudom többé telepíteni. És még sorolhatnám. De aztán az ember várja az új kiadást, hátha abban megint jó lesz minden. És mit kap? Még több működési bibit. Hidd el ha mondom, vége a tündöklésnek! Már annyira sem jó mint egy 10 éves xp. Szar lett az egész. De más disztrók is itt tartanak. Most próbáltam mi a Fedóra 16-ot. Az még használhatatlanabb mint az új ubi. 16.-án jön a Suse. Meg fogom sasolni. És a linuxmint 12-őt is. De egyre csak azt gondolom, hogy valami nagyon el van bökve a linuxal. Egyre csak romlik a használhatósága. Ez számomra egy nagy titok. Ugyanis fordítva kén elennie. Fejlődést kellene látni, de romlást látok. Ez nem fikázás, ez sajnos tényanyag...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V2 - origami
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam topic
- Óra topik
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest