Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
aag
őstag
Vannak negatív hangok? Vannak. Régen is voltak? Voltak. Mi lett velük? Ráuntak. Most is ez lesz. Nem lehet mindenki kedvébe járni...
Nézd, én most is Ubuntut használok (10.10), és mondhatom vannak problémák vele. Például tegnapelőtt frissítettem (már megbántam) és azóta a Skype beszélgetéseknél fullra állítja a hangerőt. És csak akkor lehet levenni, ha már elkezdődött a kapcsolat. Előtte nem. Micsoda egy ostoba hiba. Igazából lehet jó egy rendszer, de ezek a butaságok utáltatják meg. Az xp 10 éves, de folyton csak javították a hibáit. Újakat nem raktak bele. Itt meg ez (is) előfordul gyakran. Jól nyomtatott a lasernyomtatóm kétoldalasan, aztán az idő egy pontján frissítettem és most leáll a nyomtatás teljesen a második oldalnál. Vagy volt hangja a DVB-T tévéadásoknak, egy frissítés után meg már nincs. És vissza sem tudom csinálni. Eltűnt az AAC hangkodek belőle. Nem is tudom többé telepíteni. És még sorolhatnám. De aztán az ember várja az új kiadást, hátha abban megint jó lesz minden. És mit kap? Még több működési bibit. Hidd el ha mondom, vége a tündöklésnek! Már annyira sem jó mint egy 10 éves xp. Szar lett az egész. De más disztrók is itt tartanak. Most próbáltam mi a Fedóra 16-ot. Az még használhatatlanabb mint az új ubi. 16.-án jön a Suse. Meg fogom sasolni. És a linuxmint 12-őt is. De egyre csak azt gondolom, hogy valami nagyon el van bökve a linuxal. Egyre csak romlik a használhatósága. Ez számomra egy nagy titok. Ugyanis fordítva kén elennie. Fejlődést kellene látni, de romlást látok. Ez nem fikázás, ez sajnos tényanyag...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest