Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
sajnos most futottam bele a dologba, hogy az online bankolás is megoldhatatlan, mert (...)
Sajnos én sok-sok dolgot fel tudok sorolni, ami nem megy. Meg olyat is, ami meg rosszul megy, pedig jól kellene mennie. És mióta megy rosszul, vagy egyáltalán?, hát a kezdetek óta, ami nálam kb 5 év. De semmi gond, ott az XP. Bár korosodik, mégis ezek a dolgok egy-két egérkattintással mennek.
Engem amúgy nagyon ki lehet akasztani azzal a szöveggel, hogy "parancssorban megoldható". Az UBUNTU egy asztali desktop, ami deklaráltan felhasználóbarát. Akkor miért kellene nekem a fekete-ablakban egyáltalán bármit babrálnom? Zavar, hogy becsapnak! Nem felhasználóbarát! Még csak meg sem próbál az lenni!
Érdemes elolvasni a Full Circle Magazin 50. számának magyar fordítását, illetve abból a "Különvélemény: Az Ubuntu és a Canonical bukása" című cikket. Kár lenne tagadni, félresiklott ez az egész felhasználó-barát fejlesztés...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest