Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
sajnos most futottam bele a dologba, hogy az online bankolás is megoldhatatlan, mert (...)
Sajnos én sok-sok dolgot fel tudok sorolni, ami nem megy. Meg olyat is, ami meg rosszul megy, pedig jól kellene mennie. És mióta megy rosszul, vagy egyáltalán?, hát a kezdetek óta, ami nálam kb 5 év. De semmi gond, ott az XP. Bár korosodik, mégis ezek a dolgok egy-két egérkattintással mennek.
Engem amúgy nagyon ki lehet akasztani azzal a szöveggel, hogy "parancssorban megoldható". Az UBUNTU egy asztali desktop, ami deklaráltan felhasználóbarát. Akkor miért kellene nekem a fekete-ablakban egyáltalán bármit babrálnom? Zavar, hogy becsapnak! Nem felhasználóbarát! Még csak meg sem próbál az lenni!
Érdemes elolvasni a Full Circle Magazin 50. számának magyar fordítását, illetve abból a "Különvélemény: Az Ubuntu és a Canonical bukása" című cikket. Kár lenne tagadni, félresiklott ez az egész felhasználó-barát fejlesztés...
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest