Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
ATI HD 2600XT vidkarihoz melyik drivert ajánljátok?
Értem itt nem amit a linux saját maga leszed hanem esetleg frissebbet.
CS:S gammához kellene mert lehet amiatt akad le időnként meg nincs normális felbontás.
Tudom windóz meg ilyenek de ezt kérlek felejtsük. Ezt az egy játékot játszom össz és amiatt nemfogok visszaváltani rá.Úgy kellene a driver ha létezik amit nem 563445643 parancsal kelljen feltelepíteni mert ahhoz totál nemértek. Őszintén azokat nemtudom telepíteni mert kismillió félefajta létezik.
------------------------------------------
Ill olyan kérdésem lenne még hogy van ugye a WINE azt hogy lehetne rábírni hogy lássa az USB-re bedugott időjárás állomást? Progi maga működik tökéletesen csak éppen az usb-re rákötött eszközt nemtalálja ill nem is látja egyáltalán. libusb-1.0-0-dev fenntvan ha esetleg kellene hozzá. Hogy tudom megnézni hogy mi van az USB-re rádugva tudom hogy van hozzá vmi parancs csak elfelejtettem mi.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest