Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
geri005 #36965 üzenetére
A linkelt logoutos írással nem értek egyet, nem is tettem meg az ottaniakat.
Amit én csináltam, az csak átteszi a /tmp-t a ramba, és megadja a Firefoxnak, hogy a /tmp-t használja offline tárnak. Ennek eredménye az, hogy magától törlődik a cache leállításkor, valamint a cachehez kapcsolódó műveletek piszok gyorsak lesznek, és nem terhelik a hdd/ssd-t.
Nyilván valami lassú, 512kb/s alatti adsl netnél nem tenném meg, ott mindig visszamenteném a /tmp-t leállításkor a vinyóra valami scripttel, de normális netnél nem látom szükségét.
Valamint a törölt cache-el piszok gyorsan indul a róka.Próbáld ki nyugodtan szerintem. Ez kell az etc/fstab fájlba: (1024 helyére a kíván érték, nálam 512 van)
none /tmp tmpfs nodev,nosuid,noatime,size=1024M,mode=1777 0 0
Ez pedig a róka about:configjába:
új karakterláncot kell létrehozni ilyen néven:
browser.cache.disk.parent_directoryértéke: /tmp
Újraindítás után már meg is lesz minden. A df -h paranccsal látod is, ahogy használja a ramdisket böngészés közben.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- E-roller topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Windows 11
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest