Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
üzenetére
Itt volt a baj! Köszönöm a segítséged! Tényleg fent volt egy csomó KDE-s cucc. Pedig azt hittem, levakartam rendesen terminálban... No mindegy. Most öröm és boldogság van.
Más:
Holnap jön ugye az új Ubi. A jelenlegi rendszerem jól belaktam. Programok, rendszerfigyelők, levelezés, mobil, stb... Szóval pöpec, de nagyon. A kérdésem több dolgot is érint. Először is természetesen szeretnék majd frissíteni. Érdemes ezt a rendszert, vagy jobb tiszta lappal indulni. Vannak rendszeres mentéseim a home könyvtárról. Meg van egy Win partícióm is, de azt már szeretném elfelejteni. Január óta csak egyszer használtam, akkor is az Excel kellett.
Szóval, ha gyalu és az egész vincsit (laptop 160 giga) oda adom az új ubinak, majd vissza tolom a home könyvtár biztonsági mentését??? Káosz lesz, vagy menni fog? Aztán nekem az az új felület nem tetszik, ha jól tudom, használhatom majd a jól bevált Gnome felületet is. Vagyis gyalu--> Gnome beállít--> majd a backup vissza. S ebben az esetben, hagyjam hogy az Ubi beállítsa magának az egész wincsit??? Vagy érdemes külön partícióra tenni a home könyvtárat?
Vagy csak simán hagyjam majd frissíteni a frissítéskezelőből a Win partíciót meg majd egyszer elhagyom?
Remélem nem voltam nagyon zavaros.Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gumi és felni topik
- Marathon (2025)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest