- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
ha majd beszélsz valahol az ubuntu - ról és szidod
Nemszidom! Általában az előnyeit hangoztatom. De azért egy szakfórumban hagy írjam már le a gondjaimat vele kapcsolatban!
És hogy mennyire hasznavehetetlen a linux? Pl. használják webszervereken, filmgyártáshoz, sőt még a londoni tőzsde is ezt akarja használni (ez az ügy nem tudom hol tart, lehet már be is vezették).
Ez engem hidegenhagy. Én vagyok én. Számomra a saját gondjaim a megoldandók, nem a filmstúdóké. Tőlem zűrhajózásra is használhatják, amíg én nem tudom vele beadni a söralátétemet, addig kakálok a zűrhajóra meg a filmsúdióra.
Azt hiszem beszélhetek a többiek nevében is: mi itt szeretjük a linuxot.
Az én nevemben is. Ééén is szeretem! De azt is látni kell, hogy mihelyt valami kis gyakorlati munkára kerül a sor, akkorát bukik mint az ólajtó. Ezen változtatni kell. Szerintem. Namost az jobb, ha senki sem beszél erről? Tessékmondani, az ilyesmit el kell hallgatni? Ez komoly? És miért? Ha nem beszélünk róla, akkor majd egyszercsak magától megoldódik? Vagy most akkor hogy kell érteni ezt a Te mondanivalódat?
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenWRT topic
- Napelem
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest