Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
szeva000
addikt
Sziasztok!
Tegnap egy külső USB-s HDD-re felraktam a Kubuntu Linuxot.(mert az a köcsög win7 NEM támogatja az usb-s HDD-t).Igazából a legnagyobb bajom az 5.1-es hangnál van.Az alaplapi realtek karim van.
Mivel lehetne a hangot helyrerángatni,hogy a sub menjen?(esetleg milyen lejátszó lenne erre jó?Próbáltam állítgatni,de nem tudtam semmit.Picit hallani a subot,de az nulla)
Gyakorlatilag semmit nem ismerek linux alá,ha összetudnátok írni,mit lenne érdemes használni,azt megköszönném(mp3,film,dvd írás,valami virtuális meghajtó ha létezik jó lenne....)
Sok közöm nincs a linuxhoz,de nem is rossz ,lehet annyira megszeretem,hogy lecserélem a win7-et isJah,még valami feltűnt.A HP nyomtatóm qrva lassan kezd el nyomtatni.(hálókártyás,de win7 alatt megy rendesen.Igazából itt is,de várnom kell fél percet is,hogy elkezdjen nyomtatni.)
Most már azt is tapasztaltam,hogy ha egyszer nyomtattam,azután többet nem megy
erre valami ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest