Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Egy kedves linuxos user nagyon sokat segitett nekem, az alább kérdés kapcsán is, de sajna van egy pont, amire még nem tudom a választ, és az illető per pill nem elérhető.
Megkérdek hát mást is.
File kezelővel sikertelen volt a másolásom maradéktalanul. Ezért az illető javaslatára rsync paranccsal tettem, bár először ő a cp -t javasolta, de szoltam neki: van egy mappa, ami tele van médiafile-kal, több GB, azt nem akarom, de MINDEN MÁST igen (100MB körüli) , a forrásból.
Rendben is lenne az rsync parancs, de sajnos a kivételmappát is másolja avval a szintaktikával, ahogy eljártam.
Mit hibáztam el? Fiktiv mappanevekkel idemásolom, mit tettem:
rsync -a /home/USEREM /media/idemegy --exclude=/home/USEREM/KIVETELMAPPA
Előre is köszi a válaszokat.

Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest