Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
h-yle
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ha csak az MBR ment gallyra attól az adat még ottvan/volt. Sőt az MBR-t is vissza lehet állítani. Meg a partíciós táblát is. Mondjuk btrfs-el még nem próbáltam, szóval lehet, hogy az ellen nem véd.
De legalább megtanultad, hogy nem szabad "játszani" a fontos adatokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
body007: Zavarja a szépérzékem, hogy minden tökéletes, csak az nem
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg.
Aktív témák
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Gitáros topic
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet majd ráeresztek egy újabb kernelt, bár némi ubuntu fórum túrás után kiderült, hogy ez már egy pár éve létező hiba, amit máig nem javítottak. Vagy csak én nem találtam meg.