Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Nah, közben eljátszadoztam még a btrfs-el, megpróbáltam a másodlagos biztonsági rendszeremet átültetni rá. A /boot-tot külön raktam szépen ext4-re, elvileg minden stimmelt, de egyszerűen nem tudtam a GRUB-ot feltelepíteni úgy, hogy működjön. Próbáltam háromféleképpen is, de a chroot-os dolog nem működik.
Föltelepítettem akkor alternate CD-vel, nem mértem az időt, de elég sokáig tartott a dolog, bőven tovább mint ext4-el. Most nagyjából már normalizálódott a helyzet, mert beállítottam mindent, de az első indítás után is elég lassúcska volt.
Egyelőre két problémám van még, az egyik, hogy az egérkurzor olyan 3 másodpercen belül mindig eltűnik, csak mozgatásra jön elő (ez lehet aztán, hogy valami feature lesz, ki tudja), a másik pedig, hogy nem tudok swap fájlt kreálni, illetve az átmásolt kész fájlt sem lehet bekapcsolni, nem jöttem rá, hogy mért.
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Jövedelem
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest