Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hát nem, mivel a kubuntu-desktop csomag sem fért fel az ubuntu-desktop csomag mellé.
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).
Visszatérve, az egyik a kettő közül fut választástól függően. Ha megszerkeszted az init.d-s dolgokat, akkor elvileg tud futni egy időben mindkettő, és választott ablakozótól függően kezeli az egyik vagy a másik a rendszert, legalábbis ezt vettem ki belőle. De nem is kísérletezek vele, ahogy elnézem, jobb ha vagy GDM alapú, vagy KDM alapú (van ebből egyáltalán több?) ablakozók vannak csak fent.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).