Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hát nem, mivel a kubuntu-desktop csomag sem fért fel az ubuntu-desktop csomag mellé.
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).
Visszatérve, az egyik a kettő közül fut választástól függően. Ha megszerkeszted az init.d-s dolgokat, akkor elvileg tud futni egy időben mindkettő, és választott ablakozótól függően kezeli az egyik vagy a másik a rendszert, legalábbis ezt vettem ki belőle. De nem is kísérletezek vele, ahogy elnézem, jobb ha vagy GDM alapú, vagy KDM alapú (van ebből egyáltalán több?) ablakozók vannak csak fent.
Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- darkFlash CF8 Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).