Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Melorinnak is jó, csak először rossz libva1-et telepített fel. Én is feltettem az újabb verzát amit a Debian Multimédia oldaláról töltöttem le, nekem sem volt úgy jó.
Jah, akkor tényleg jó.

De még akkor is kell hozzá az fglrx meghajtó, én meg azt nem szándékozom feltenni, jelenleg nem is tudnám. De nem baj, beállítottam az xv (0 - Radeon Textured Video)-t kimenetnek, 3 szálas feldolgozást is beállítottam, így már tökéletesen viszi az összes HD-s videómat és nincs semmi képi hiba.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VGA kibeszélő offtopik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Drón topik
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest