Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Üdv! Eddigi pályafutásom során csak Wint használtam. Kezdtem a 95-el, aztán megjelenési sorrendben volt minden a gépemen. Most a Vista ül rajta, de nincs nagy kedvem megvenni, a 4-ik próba határidő pedig hamarosan lejár, szóval törölnöm kell. Volt próbálkozásom a Linux világába is még régebben, de nem igazán jöttek be, így 1-2 nap után törlésre kerültek. Most újra azon vagyok, hogy kipróbáljam az új oprendszereket, hátha mégis bejön, főként, hogy most nincs nagy kedvem gépbővítésre sem, és a Vista feszt visít, hogy ezt-azt nem ismer fel...
. Az Ubuntut néztem ki. Egész tetszetősnek tűnik, de lenne 1-2 kérdésem. Amit használok napi rendszerességgel a gépen, az: Word, PS, Corel, Video és Hangvágó-szerkesztő programok, internet, MSN, Fájlcserélő programok, és néha játék. Ezekre van-e lehetőség-alternatíva a rendszer alatt? Ugye már megy magyarul is az oprendszer? (Utolsó infóm az, hogy angol) VAlamint kérdésem még, hogy a particiókat nem szedi-e szét? Vayg mentsek inkább mindent a másik vinyóra?JA.. Ezt nem lehet telepítés nélkül kipróbálni? Régebbi rendszereknél volt...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Warzone
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az Ubuntut néztem ki. Egész tetszetősnek tűnik, de lenne 1-2 kérdésem. Amit használok napi rendszerességgel a gépen, az: Word, PS, Corel, Video és Hangvágó-szerkesztő programok, internet, MSN, Fájlcserélő programok, és néha játék. Ezekre van-e lehetőség-alternatíva a rendszer alatt? Ugye már megy magyarul is az oprendszer? (Utolsó infóm az, hogy angol) VAlamint kérdésem még, hogy a particiókat nem szedi-e szét? Vayg mentsek inkább mindent a másik vinyóra?