Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
válasz
ricsipontaz
üzenetére
Igen, hát ez hardverkörnyezettől is erősen függ, meg persze attól, hogy mely alkalmazásokat használja az ember. De idevehetjük azt is, hogy milyen időközönként frissítünk. Mert én frissítem naponta kétszer is, sőt unalmamban is rá-rá kattintgatok a rendszerfrissítőmre, így valódi képet kapok arról, hogy hogy haladnak a fejlesztéssel.
Kettő olyan eset volt, amikor a rendszer el sem indult. Az egyik a radeon videókártyám miatt volt, ennek olyan másfél nap után jött a javítása, a másik meg csak a Windemen jelentkezett, bár nem is emlékszem, hogy pontosan mi volt a tünet.
De ezeken kívül számos kisebb bug előfordult, amely egy-egy programra, vagy programcsoportra terjedt ki. Ha használod a Compizt, magad is tapasztalhattál gondokat a beta 2 megjelenésénél például. A legjobb ilyenkor egy faja rendszer-visszaállító alkalmazás.(#25111) upszilon: most néztem, az OpenOffice.org csomagjait éppen most frissítették, szal hátha már jól menne nálad is. Bár az is igaz, hogy nálam eddig is tökéletesen ment.
És például itt van ez: "E: /var/cache/apt/archives/ttf-indic-fonts-core_1%3a0.5.8ubuntu1_all.deb: új pre-installation szkript alfolyamat 127 hibakóddal kilépett"
Ez a mostani frissítés eredménye...
Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest