- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Unlock phone by doctorSIM
- Logo - doctorSIM
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
válasz
ricsipontaz
üzenetére
Igen, hát ez hardverkörnyezettől is erősen függ, meg persze attól, hogy mely alkalmazásokat használja az ember. De idevehetjük azt is, hogy milyen időközönként frissítünk. Mert én frissítem naponta kétszer is, sőt unalmamban is rá-rá kattintgatok a rendszerfrissítőmre, így valódi képet kapok arról, hogy hogy haladnak a fejlesztéssel.
Kettő olyan eset volt, amikor a rendszer el sem indult. Az egyik a radeon videókártyám miatt volt, ennek olyan másfél nap után jött a javítása, a másik meg csak a Windemen jelentkezett, bár nem is emlékszem, hogy pontosan mi volt a tünet.
De ezeken kívül számos kisebb bug előfordult, amely egy-egy programra, vagy programcsoportra terjedt ki. Ha használod a Compizt, magad is tapasztalhattál gondokat a beta 2 megjelenésénél például. A legjobb ilyenkor egy faja rendszer-visszaállító alkalmazás.(#25111) upszilon: most néztem, az OpenOffice.org csomagjait éppen most frissítették, szal hátha már jól menne nálad is. Bár az is igaz, hogy nálam eddig is tökéletesen ment.
És például itt van ez: "E: /var/cache/apt/archives/ttf-indic-fonts-core_1%3a0.5.8ubuntu1_all.deb: új pre-installation szkript alfolyamat 127 hibakóddal kilépett"
Ez a mostani frissítés eredménye...
Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest