Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
FixY67
üzenetére
én is úgy tudom, hogy az az indoklás, hogy mivel az alap ubuntuval nincsenek nyitott portok ezért nem szükséges a tűzfal konfigurálása. és aki pedig olyan alkalmazást futtat, amihez ez szükséges az tegye azt meg.
de az nekem sem világos, hogy milyen hátránya lenne, ha ez ettől függetlenül megtörténne vagy legalább megkérdezné a telepítő, hogy akarod e.
amúgy szerintem az aláírásodban lévő egyelőre dolog nem valamilyen jelentés nem tudására vezethető vissza, hanem arra, hogy szóban ugyanúgy mondjuk a kettőt. tehát csak úgy írja, ahogy mondja. számára a szitu olyan, mint ahogy a vár kétjelentésű.
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung kuponkunyeráló
- Opel topik
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest