Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Két új kérdésemhez előzményként: van egy gép, amit főleg én használok, felraktam rá külön az winXP-t anno, meg nemrég ugyebár az ubuntut. Az ubim ext3-on van, XP ntfs-en, valamint van még egy ntfs particióm.
A)
Ha Ubival netről letöltök file-t ntfs-re, ami -tegyük fel- virusos (virusossága persze csak utolag derulne ki, amikor már késő), akkor majdan winXP-mbe lépve XP megfertőződhet? Ha van erre esély, hogyan tudom ezt kiküszöbölni? Hiszen lehet, hogy XP-re lépve már késő lesz ott antivir alkalmazást futtatnom...
Létezik Ubuntu-ra valamilyen antivir applikáció, ami windows-os vírusokat is scannel? Szükséges? Megoldás lehet ez erre? (Már ha a vázolt szitu okozhat gondot XP-mnek.)B)
Csak mellékesen érdekel: Wine, vagy egyéb ubis win emulátorok képtelenek megfertőződni windows-os vírussal?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest