- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Két új kérdésemhez előzményként: van egy gép, amit főleg én használok, felraktam rá külön az winXP-t anno, meg nemrég ugyebár az ubuntut. Az ubim ext3-on van, XP ntfs-en, valamint van még egy ntfs particióm.
A)
Ha Ubival netről letöltök file-t ntfs-re, ami -tegyük fel- virusos (virusossága persze csak utolag derulne ki, amikor már késő), akkor majdan winXP-mbe lépve XP megfertőződhet? Ha van erre esély, hogyan tudom ezt kiküszöbölni? Hiszen lehet, hogy XP-re lépve már késő lesz ott antivir alkalmazást futtatnom...
Létezik Ubuntu-ra valamilyen antivir applikáció, ami windows-os vírusokat is scannel? Szükséges? Megoldás lehet ez erre? (Már ha a vázolt szitu okozhat gondot XP-mnek.)B)
Csak mellékesen érdekel: Wine, vagy egyéb ubis win emulátorok képtelenek megfertőződni windows-os vírussal?
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest