Hirdetés
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Hát igen, az tényleg nem lenne rossz, ha minden Windows-os progi működne Wine segítségével Ubin (vagy más Linux disztribúción) is.
De hogy megy el 22-25 órád a Windows fullos telepítgetésével? Én is igen intenzíven telepítgetek rá rengeteg programot, drivert, egyebeket, és tényleg sok idő megy el vele, de soha nem töltöttem többet az egésszel olyan 2, max 3 óránál többet. Mondjuk valszeg az is az oka, hogy most már fénysebességgel kattintgatok, mert már csukott szemmel is tudnám csinálni
, egyszerre több programot telepítgetek, és aztán mehet a Norton Ghost. [Nálam is felkerülnek ilyenkor olyanok is, mint az Apache, PHP, MySQL (mondjuk ezt most már elintézem az AppServ-vel, ami ugyanazt csinálja, mintha kézzel telepítgetném egyesével ezeket), képszerkesztő, blablabla programok, szóval elég tökölős, tényleg rengeteg programot használok.]"Ott meg van más, amivel szenvedni kell."
Igen, ez igaz.
Úgy értettem, hogy az új Linux-júzer (persze az egységsugarú fajtából
) már a "vindózos" hibákat megszokta, vagy már nagyjából tudja őket kezelni, de találkozik Linux alatt egy teljesen újjal, és legyint egyet, hogy mekkora fos az egész. Persze nyilván ez rossz mentalitás. 
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, egyszerre több programot telepítgetek, és aztán mehet a Norton Ghost. [Nálam is felkerülnek ilyenkor olyanok is, mint az Apache, PHP, MySQL (mondjuk ezt most már elintézem az
Úgy értettem, hogy az új Linux-júzer (persze az egységsugarú fajtából