Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Ismeritek a "blueproximity" programot (az alap tárolóban bennevan)? Bluetooth a modult használva belehet állítani hozzá egy eszközt (pl. a telefont, ha aktív rajta a bluetooth), hogy figyelje, és ha az adott eszköt túl távolra megy, zárjon le a kijelző. Az eszköz újboli közelkerülésével pedig magától felold a kijelző...
Nekem nagyon tetszik feltelepítettem, pillanatok alatt beállítottam, hogy figyelje a telefonom, most ha a telefont elviszem kicsit messzebb ami a jelenlegi beállításokkal az esetemben olyan 5-6 méter, vagy komolyabb takarás (fal), a képernyő lezár.. a telefon visszatértekor meg újra felold autómatikusan
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
Mindenesetre ez a program szerintem marha hasznos
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...A program mellett természetesen továbbra is működik minden más bluetooth funkció is.. pl. a fájlküldés-fogadás, a távirányítás, a mikrofon és fejhallgató (bár az valamiért csak monóban, és a mikrofon is csak akkor megy, ha már akkor be volt kapcsolva a fejhallgató mikor a rendszer feláll.. de ez ilyen volt mindig a Karmic-ban), a 9.10előtt mondjuk semennyire se ment a mikrofon meg a fejhallgató... mivel a bluetooth fülest a telefonomhoz használom, így nem zavar ez utóbbi (azt is, hogy kezeli-e csak kipróbáltam, hogy hátha).. mondjuk a bluetooth az sokat feljődött a 9.04esben lévőhöz képest.. kicsit eltértem, de a lényeg, hogy a program nekem tetszik
ha valaki hasonló funkciót szeretne, és van bluetooth-a az próbálja ki (az érzékenység, a késleltetések időtartama, mind-mind állítható).Gondoltam megosztom az élményem a programmal
...CHIPman: a delugeból érdemes felrakni a legújabb verziót, ami alapból az ubuntuban van, az egy kicsit bugos (úgy tapasztaltam) http://deluge-torrent.org/
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..pesze ha a telefont, vagy a bluetooth-t kikapcsolom, akkor is lezár a képernyő (ha a telefon kikapcsolva lenne, vagy nem közel a lezárás persze feloldható a felhasználói jelszó ismeretében)...
elmegyek koliból, és még csak a képernyő zárolásra se kell rányomnom, hogy más ne tudja piszkálni a laptopomat
(nem mint ha piszkálnák.. tudtommal nem nyúlnak hozzá, de nem látom valójában..) nem is tudtam, hogy létezik ilyen alkalmazás.. véletlen találtam...