Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Ne gúnyolódj légyszíves! Neked működik a videólejátszás, ezért van jobbegérgomb-opciód. Nekem viszont nem működik, ezért nincs. Már kérdeztem, de megkérdezem újra: Amikor először felajánlotta a Firefox a sárga csíkon, akkor a legfelsőt választottam. Rpssz választás volt. Hogyan tudnám leszedni. mert úgygondolom, ha leszedem, akkor majd megint felajánlja azt az öt lehetőséget és akkor mostmár majd egy másikat választok. Aztán ha azzal sem megy, akkor leszedem és megint másikat. Ésígytovább. Egyszer csakösszejön. De ehhez előbb le kellene tudnom szedni. Hogyan? Ez itt a kérdés.

Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest