Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
"Egyrészről onnan tudod, hogy nem játsza le, hanem kiírja, hogy beépülőt kell letölteni hozzá, ad egy linket."
Ezt csinálta először. megjelent fönt egy sárga csík és felajánlotta, hogy beépülőket telepíthetek. Mivel mindet nem tudtam kijelölni és mivel nem tudtam melyik lesz a jó, és az elsőn állt, megnyomtam a továbbot. De ezt már leírtam. nem jött be és többet már nem jelenik meg a sárga csík sem a felajánlással.

"Mondom, a legegyszerűbb, hogy akkor Firefoxban a megnyitott oldalon Jobbegérgomb"
Én meg már harmadszor mondom, hogy a jobb egérgombra nem történik a világon semmi.
?

Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest