Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
"Egyrészről onnan tudod, hogy nem játsza le, hanem kiírja, hogy beépülőt kell letölteni hozzá, ad egy linket."
Ezt csinálta először. megjelent fönt egy sárga csík és felajánlotta, hogy beépülőket telepíthetek. Mivel mindet nem tudtam kijelölni és mivel nem tudtam melyik lesz a jó, és az elsőn állt, megnyomtam a továbbot. De ezt már leírtam. nem jött be és többet már nem jelenik meg a sárga csík sem a felajánlással.

"Mondom, a legegyszerűbb, hogy akkor Firefoxban a megnyitott oldalon Jobbegérgomb"
Én meg már harmadszor mondom, hogy a jobb egérgombra nem történik a világon semmi.
?

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest