- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
"Egyrészről onnan tudod, hogy nem játsza le, hanem kiírja, hogy beépülőt kell letölteni hozzá, ad egy linket."
Ezt csinálta először. megjelent fönt egy sárga csík és felajánlotta, hogy beépülőket telepíthetek. Mivel mindet nem tudtam kijelölni és mivel nem tudtam melyik lesz a jó, és az elsőn állt, megnyomtam a továbbot. De ezt már leírtam. nem jött be és többet már nem jelenik meg a sárga csík sem a felajánlással.

"Mondom, a legegyszerűbb, hogy akkor Firefoxban a megnyitott oldalon Jobbegérgomb"
Én meg már harmadszor mondom, hogy a jobb egérgombra nem történik a világon semmi.
?

Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest