Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
Erre az fpt-s kérdésre van valakinek tippje?
Más:
Tegnap délután még piszkáltam távolról a szervert (ssh, ftp, stb), majd ma néztem, és nem ment. Most itt belső hálóról nézem, pingre válaszol, nmap látja a nyitott portokat, ám sem ftp sem ssh csatlakozás nem sikerül. Nincs timeout, csatlakozik (csak simán connected), de nem történik semmit. Mindjárt rákötök egy monitort tesztképpen, megnézem mit csinál.
De nem igazán értem, hogy ha elvileg van hálózati kapcsolat, akkor mi lehet a gondja...
Aktív témák
Aktív témák
- BMW topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest