Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Vladi, köszi a biztatást .... igen, amilyen nehéznek képzeltem, ahhoz képest még a particionalas is egyszeruenk látszik, bár ehhez kellettek korabbi válaszaitok (és még lesz is ehhez, mert
maradt 1-2 homalyos pont számomra arról, de a lényegét már értem),
mert amig fogalmam se volt a file rendszerekrol, addig csak lestem volna telepitéskor, hogy mi a szöszt akar az valami ext3-akkal, meg ntfs -ekkel
Szoval most már alapjában vágom, legalabbis amennyire a telepiteshez minimum muszaly, annyira igen .
De segitségetek után valoban átláthato, egyszerű a telepites, raadaasul csak fél ora volt ...
Mindez -az optimizmusom mellett- megnyugtat engem, és hogy ösztökéltek, bíztattok engem
Köszönöm. Legfőként a konkrét kiigazitásaitokat, leirásaitokat 
Sajnos csak annyit tudok idézni a hiba üzikből, ami a mai legelső hsz-emben, a nagyon hosszú hsz- emben szerepel.
DE AZOK TALÁN NEM ANNYIRA lényegesek, mert utolag, amikor BIOSban a boot sorrendet visszaállitottam,
nem jeletkeztek többé a hibaüzenetek.RENDESEN ELINDUL GRUB-BÓL AZ XP, HA AZT VÁLASZTOM, MEG AZ UBI, HA AZT VÁLASZTOM

Csak ez a user-jelszo gond...
.....De ha a telepitett ubi üdvözlöképrenyőjének esetére kéred, hogy mit ir ki,
ahol nem enged be,
ott meg csak annyi jelez angolul (szokásos hibaüzi, mint általában is bármi más téren),
hogy vagy az user név nem stimm, vagy a jelszó. (incorrect username/password)
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.....