Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Vladi, köszi a biztatást .... igen, amilyen nehéznek képzeltem, ahhoz képest még a particionalas is egyszeruenk látszik, bár ehhez kellettek korabbi válaszaitok (és még lesz is ehhez, mert
maradt 1-2 homalyos pont számomra arról, de a lényegét már értem),
mert amig fogalmam se volt a file rendszerekrol, addig csak lestem volna telepitéskor, hogy mi a szöszt akar az valami ext3-akkal, meg ntfs -ekkel
Szoval most már alapjában vágom, legalabbis amennyire a telepiteshez minimum muszaly, annyira igen .
De segitségetek után valoban átláthato, egyszerű a telepites, raadaasul csak fél ora volt ...
Mindez -az optimizmusom mellett- megnyugtat engem, és hogy ösztökéltek, bíztattok engem
Köszönöm. Legfőként a konkrét kiigazitásaitokat, leirásaitokat 
Sajnos csak annyit tudok idézni a hiba üzikből, ami a mai legelső hsz-emben, a nagyon hosszú hsz- emben szerepel.
DE AZOK TALÁN NEM ANNYIRA lényegesek, mert utolag, amikor BIOSban a boot sorrendet visszaállitottam,
nem jeletkeztek többé a hibaüzenetek.RENDESEN ELINDUL GRUB-BÓL AZ XP, HA AZT VÁLASZTOM, MEG AZ UBI, HA AZT VÁLASZTOM

Csak ez a user-jelszo gond...
.....De ha a telepitett ubi üdvözlöképrenyőjének esetére kéred, hogy mit ir ki,
ahol nem enged be,
ott meg csak annyi jelez angolul (szokásos hibaüzi, mint általában is bármi más téren),
hogy vagy az user név nem stimm, vagy a jelszó. (incorrect username/password)
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Formula-1
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- iPhone topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.....