Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Te nem tartod kissé veszélyes húzásnak ilyen mélyen belenyúlni egy működő rendszer lelkivilágába? Mert egy két éves rendszerre én bizony nem tennék fel, egy két hónapos rendszerhez tartozó, totálisan átalakított init-et.

(és akkor megintcsak ott tartok, hogy vajon a telepített rendszer mé' nem hoz magával egy tisztességes doksit is...
)---
szerk.
Egyébként te látsz ott bármiféle utalást verziószámokra? Mert én nem... szóval max. sejthető, hogy a verziókkal van a gond.

Egyébként szvsz nem érted a "problémámat"

Megtalálom a megoldást, csak közben morgok egy sort a hanyagul összerakott, átgondolatlan stb. cuccok miatt.
És akkor az offtopic VirtualBox hülyeségeit még nem is említettem...
Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)