Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Elsöre köszi a segítséget:
Kendek:
Addig minden szép és jo hogy áteszek mindent cpvel.
A grub telepítésnél akadtak gondok nem is kevés:
Első nekem 9.04 es ubuntum van amiben grub 1 van.
sudo grub-install /dev/sdX ennél a lépésnél aszonta hogy nincs ilyen
(És igen beirtam a particiot és igen szám nélkül)
Nu sebaj keresgettem és valahogy fel is tettem rá egy grub-ot. De az meg eror 15 file not foundal szál el. Keresgéltem erre is megoldást de ezek sem segítettek.Speeedfire: Sajna ez nekem nem volt jó mivel nekem 8 gigásra kell rátenni a 1 terás vinyot és maga az image nagyobb mint 8 giga sajna....
Nu és az lesz hogy felteszem az uj meghajtóra az uj ubuntut a 9.10 est, esetleg van olyan hogy az ottani beállításokat áttegyem ide? Torrent ftp samba apacs stb??
Ja igen ez egy szervernek használt gépe webmin-el valamiket le tudok menteni, de nem tudom, hogy az elég e..
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest