Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Nah, sikerült találnom egy frankó lejátszót, meg sikerült beállítanom is frankón, hogy menjen a hardveres gyorsítás. Mivel most drasztikusan csökkentettem a gépem fogyasztását, így 1,6 GHz-re lett beállítva a proci. Viszont így már igencsak akadozott az 1080p AVC, bár nem nézek ilyet gyakran, de azért idegesített, hogy nem megy.
MPlayerrel szórakoztam, de nem jutottam dűlőre igazán, mindig volt valami baja, hibával elszállt. De aztán felraktam az SMPlayert, ami egy frontendje, na ebben aztán mindent lehet frankón állítani, kiválóan működik a gyorsítás gl (gyors - ATI kártyák) kimeneti meghajtóval. Bár annyi igaz, hogy csak teljes képernyőn teljesen jó, de hát úgyis úgy nézi az ember ugyebár.
Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest