Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
moma
őstag
ó, hogy ez a karmic mekkora egy bugos
ez simán egy bétás rendszer. folyton van valami random probléma. egyszer valahogy törlődött a /media alól a mappa amibe egy particióm csatolva volt, wtf? most meg egy másik particiót egy másik mappába ugyan itt nem akart csatolni. szenvedek össze vissza, hogy rájöjjek mi ez, aztán a nélkül, hogy bármely állítgatási kísérletem sikerrel járna az x-edik log out után sikerül simán kézzel felcsatolni. wtf?annak híve vagyok, hogy ne frissítsük a stabil rendszert túl gyorsan az új kiadásra, de könyörgöm, már december közepe van! nem irigylem azt, akinek ez az első ismerkedési pontja a linuxal... mindenesetre, ha ilyen marad ez a dolog, a köv kiadásra lehet nyugodtan frissíteni kiadás napján, mert rosszabb már úgy sem lesz

Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez simán egy bétás rendszer. folyton van valami random probléma. egyszer valahogy törlődött a /media alól a mappa amibe egy particióm csatolva volt, wtf? most meg egy másik particiót egy másik mappába ugyan itt nem akart csatolni. szenvedek össze vissza, hogy rájöjjek mi ez, aztán a nélkül, hogy bármely állítgatási kísérletem sikerrel járna az x-edik log out után sikerül simán kézzel felcsatolni. wtf?