- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
válasz
ngabor2 #1953 üzenetére
Bocs, hogy nem jött válasz, csak kezdőként egy csomó mindenbe kapok egyszerre s elveszek a lehetőségek közt.
Most megint napoltam ezt a sudo kérdést, vannak érdekesebb dolgok.Persze készültem egy-két kérdéssel.
ncftbatch-nek meg lehet valahogy mondani, hogy olyan sorrendben szedje a fájlokat ahogy azok bekerültek a spoolba?
Mert sajna össze-vissza kezdi el szedni őket, hiába látni a job file formátumán, hogy az egyik okt 1-jén lett hozzáadva a másik meg okt 2.-án, akkor sem az okt 1-eseket szedi le végig, nem tudom milyen rendszer alapján válogat.A másik, hogyan lehet programok futását felfüggeszteni felfüggeszteni konzolból?
Pl. az ncftpbatch-ét, mivel nem előtérben fut így ctrl-z nem jó, "jobs" nem látja
Feladatkezelőből megy, guglin kerestem, de csak a nice, kill, ps parancsokat írogatják folyamatkezelésnél.
Vagy ezek valamelyik kapcsolójával oldható meg?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest