Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
oldbone'76
tag
Sziasztok!
Felraktam a 9.1-et. x86-ost, 2.6.31-15-ös generic kernel. Nagyjából minden műxik... BT egér és billentyűzet. Audigy2 belül összekötve spdif-en 8400gs 512-vel, HDMI-n a monitoron kép és hang. Ubuntu + xbmc 9.11b2 és xbmc live 9.04 alatt is tökéletes.
Pár bosszantó dolog:
1. Van arra mód, hogy numpad nélküli apple wireless billentyűzet fn gombja belevarázsolódjon a rendszerbe (és természetesen ezzel együtt pár funkció billentyű, úgymint: hangosít, halkít, némít)? Én nem nagyon találtam rá működő megoldást. Az eject gomb működik. Az alt cmd eject combó is csinál valamit, de nem az igazi.. de az a legkevesebb.
2. Meg ami még bosszantó, hogy a í és a 0 rossz helyen van. Keyboard layout-nál mikor megadom, h magyar, ott az í-0 jó helyen van a rajzon.
3. Valamint a suspendre nem ál le a gép. A winyókat és a monitort lekapcsolja, de a hűtések tovább mennek. Ha jól emléxem s1 és s3 van bekapcsolva a biosban. a8n-sli-se alaplap.
hát kb ennyi a történet. Előre is köszönöm
Aktív témák
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest