Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Nem értem a problémátokat. Én fogtam egy 4GB-os pendrájvot, lehúztam az asztali gépem winyóját, és egyszerűen felinstalláltam rá az ubit (9.10). Ennyi. Tökéletesen működik. Ráadásul azóta kármilyen gépbe dugtam be (notebookba, netbookba, más asztali gépekbe), mindenhol egyből működött. Gyakorlatilag csak akkor használja a pendrájvot, ha új progit/adatot töltök be róla, vagy ha elmentek valamit. Más szavakkal szólva, nekem ezekután nem is kell live-rendszer. Mert minek is kellene? Mi hasznom lenne ehhez a "normális" megoldáshoz képest?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest