Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Nem értem a problémátokat. Én fogtam egy 4GB-os pendrájvot, lehúztam az asztali gépem winyóját, és egyszerűen felinstalláltam rá az ubit (9.10). Ennyi. Tökéletesen működik. Ráadásul azóta kármilyen gépbe dugtam be (notebookba, netbookba, más asztali gépekbe), mindenhol egyből működött. Gyakorlatilag csak akkor használja a pendrájvot, ha új progit/adatot töltök be róla, vagy ha elmentek valamit. Más szavakkal szólva, nekem ezekután nem is kell live-rendszer. Mert minek is kellene? Mi hasznom lenne ehhez a "normális" megoldáshoz képest?
Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest