Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Tesztelgettem azért még kicsit. Az előbb azért kapcsoltam ki leállítás nélkül, mert miután beállítottam a gyorsbillentyűs hangot, egyszer csak nem reagált se az egér kattintására, se a billentyűzetre. Hiába nyomtam meg a kikapcsoló gombot, arra sem reagált, ezért hosszan nyomtam, hogy kilőjem. Ezután újraindítás után már az ellenőrzést elkezdte, de nem futott le, viszont Live rendszerrel ellenőrizve jó lett.
Most csináltam egy olyat is, hogy kivettem az aksit üzem közben, és bekapcs után simán lefutott, elég gyorsan az ellenőrzés és már állt is fel a rendszer.
Adatvesztés ilyenkor lehet, de ritkán fordul elő ilyesmi eset.
Tartom valószínűleg, hogy Ext4-el is megesett volna ez a történet ugyanígy, ha lebutítva használom.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest