Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
body007
üzenetére
most lehet hogy tévedek, de én úgy tudom, hogy ntfs-nél a jogosultságokat a felcsatolásnál kell megadni az egész partícióra, mert amúgy a filerendszer nem kezeli (legalábbis a linuxosokat)
v.attis:
nekem a legritkább esetben kell a root jogosultságú helyeken matatnom, pedig én aztán 24/7 az ubuntut használom. lehet, hogy valamit nem úgy csinálsz mint ahpgy tervezve vagyon, és ez okozza a problemát(#17825) sheratan
nekem csak a pc-speaker szól jaunty alatt, mondjuk e-mail érkezésekor is, tehát elég sokat hallom, de már megszoktam
itt van egyébként a fórumtémája
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest