- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Unlock phone by doctorSIM
- Logo - doctorSIM
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Semmi pénzem nincs új kártyára, 18 kreditet rontottem ezelőtti szemeszterben és bevezették az 1500Ft/1 rontott kredit árfolyamot a drága egyetemünkön úgyhogy örülök ha azt ki tudom majd fizetni.
De ahogy elnézem minden második linuxos ati tulajnak gondja van a drágalátos szart se érő zárt driverükkel. Most írtam nekik egy levelet, hogy tegyék oda a driverüket ahova nem szégyellik. (Ne tudjátok meg milyen vicces lett az én angol tudásommal a szöveg.
) Senki se tud Ati+vibráló Ubuntura megoldást? Valaki feltörhetné azt a zárt szart és írhatna illegálisan egy megfelelő drivert, vagy mit tudom én hogy megy ez, és most bődületes hülyeséget mondtam. 
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladva!-Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Senki se tud Ati+vibráló Ubuntura megoldást? Valaki feltörhetné azt a zárt szart és írhatna illegálisan egy megfelelő drivert, vagy mit tudom én hogy megy ez, és most bődületes hülyeséget mondtam.