- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
harry
veterán
Amit lirc telepítésnél tudok választani, hogy melyik távirányítóm van (el elvileg egy gomb kiosztás, meg a harware.conf-ba firkál drivert, modult, stb - na de az meg a tv tunerhez tartozik szerintem, honnan tudná, hogy én most milyen vevővel használam, hacsak nem azzal, amihez alapból adják a tunert), meg transmittert lehet beállítani, de ez ugye csak egy vevő.
Azt hogy lehetne kideríteni, hogy egyáltalán érzékeli-e a vevőt? lsinput-ban nem látom, és így persze a proc bus input devices alatt sem... Mondjuk nekem ilyen ablak meg sem jelenik, mint amit másodszor linkeltél (persze az első sem ilyen ablakban, mivel terminálból telepítem, de van menü).
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sorozatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest