Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
harry
veterán
Tovább lépett, a hiba:
/bin/sh: scripts/mod/modpost: not found
Így hát hagytam tovább futni a 'make modulest', és ezután a lirc make is hosszabb ideig ment, míg nem másik hiba:/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c: In function ‘get_queue’:
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:405: error: implicit declaration of function ‘bttv_get_gpio_queue’
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:405: warning: return makes pointer from integer without a cast
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c: In function ‘init_module’:
/home/pwusr/Desktop/lirc-0.8.4a/drivers/lirc_gpio/lirc_gpio.c:518: error: implicit declaration of function ‘bttv_get_cardinfo’Így hát hagyom lefutni a make modulest, hátha.
Nkboy - köszi, megnézem, csak most már megpróbálom ezt felküzdeni... sajnos nem tudom pontosan mit keresek, a lircet próbálom belőni valahogy, akárhogy, de eddig nem igazán sikerült, így gondoltam megpróbálom ezen leírás alapján, ahol forrást hasznátak... Már játszok vele jópár napja, de nem nagyon akaródzik működnie.
Aktív témák
- Formula-1
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Renault, Dacia topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- VGA kibeszélő offtopik
- Mini PC
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest