Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
gabaly
üzenetére
Hát jah, nem könnyű, de jó látni, hogy mások is próbálkoznak vele. Én magam részéről még a családi térítést végzem, itt egyszerű a terep, hisz alig van olyan gond amivel én ne szembesültem volna az eddigiek alatt. Sajnos ha a térítési területet kibővítjük akkor rengeteg új hiba jön elő...
Neked nem szerencséd volt, hanem Te nyílván át akartál térni. Ők most úgy döntöttek: "na lássuk mit tud ez a valami amit állandóan mond nekem", aztán amint jön egy hiba akkor pánikba esnek, megjegyzik milyen szar ez és visszatérnek a Windows szerető karjaiba... de fogd fel úgy, hogy Te megpróbáltad őket kihúzni az ördögi körből.
Amúgy csak a PIN-t kell letiltani elvileg és szerintem a windowsos drivernek alkalmazkodnia kéne ehhez, de kétségtelen van ennél egy sokkal nagyobb kockázata is a PIN-nélküliségnek...
#16625 body007:
Köszönöm, bár ez egyszerre előny és hátrány is, hisz ha rosszat mondok akkor még a végén azt jegyzi meg... bár elvileg ennek kiküszöbölésére van itt a többi fórumtárs.
#16626 tomtyi:
Cairo dock-nak teljes elérési út kell?

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest