Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
malwy
senior tag
Hali! Wubi segítségével Ubuntu-t raktam fel. Így egymás mellé került egy Vista 64bit, meg egy Ubuntu szintén 64bit verzsön.
Gondoltam nézzünk egy kis filmet. A film fullhd. Akad, nem tudom teljes képernyőre rakni, mert fagy vagy még jobban akad. Itt kicsit meglepődtem, hisz egy E8400nak izomból vinnie kéne. Megpróbálkozom a videokártya bevonását a harcba a gonosz fullhd filmekkel szemben. Felkínált zárt meghajtót felteszem, ugyanolyan maradt. Leszedtem 9.5-ös catás drivert. Nagy nehezen sikerül felraknom, mert abban a hozzáadott kézikönyvben csak azt mondják navigáljak oda ahova letöltöttem és futtassam. CD parancs megtalálása, örültem.
Begépelem sh xyz. Jogosultságot kér. Ismét hosszabb kutakodás a terminál mélyében, megtalálom a sudo előtagot. Nagy boldogság töltött el, innentől nem kaptam hibaüzit.Felrakom, kicsit gyorsult a gui, viszont a film továbbra is akad, ha teljes képernyőbe rakom akkor csak a reset segít.
A lejátszók amiket próbáltam: Médialejátszó nevű médialejátszó, VLC, SMPlayer. Terminálból indítva azért nem próbáltam, mert azt még én esetleg elindítom, de rokon az soha.
Aktív témák
- ldave: New Game Blitz - 2026
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Viccrovat
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Horgász topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest