- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
malwy
senior tag
válasz
EmberXY #27526 üzenetére
Na egy tuti. Nem a bővítményes résznél van vmi elszúrva, mivel ha mindent letiltok a flashen kívül akkor is ugyanez a helyzet. Ha meg letiltom, természetesen nincs videó egyáltalán.
Ja és legújabb 64bites ubuntut használok, wubi segítségével. Még próbálok a csomagkezelővel szórakozni.[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topikba írjam leginkább, de megpróbálom ebben. A firefox böngésző és a flash számomra cseppet sem barátságos kapcsolatáról van szó. A probléma a következő:
sikerült feltelepíteni a megfelelő bővítményeket stb.Sőt, lejátssza a videókat, reklámokat mindent. Viszont ha irányítani akarok vmit, pl lejátszás vagy éppen speedtest elindítás, vagy bármilyen művelet egérrel, egyszerűen nem, vagy csak nagy szerencse árán érzékeli. Megoldásként kipróbáltam más böngészőket, azokon kiválóan megy minden.
Hm... lehet be kéne dobnom firefox topikba inkább, de igazából csak linux alatt vannak problémáim vele.Előre köszönöm a tippeket!
ÜDv: MalwySzerk: Konkrétan ezen videó vezetett el arra az elhatározásra, hogy írjak a topikba. Firefoxxal nem tudom elindítani a videót. [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
malwy
senior tag
Hali! Wubi segítségével Ubuntu-t raktam fel. Így egymás mellé került egy Vista 64bit, meg egy Ubuntu szintén 64bit verzsön.
Gondoltam nézzünk egy kis filmet. A film fullhd. Akad, nem tudom teljes képernyőre rakni, mert fagy vagy még jobban akad. Itt kicsit meglepődtem, hisz egy E8400nak izomból vinnie kéne. Megpróbálkozom a videokártya bevonását a harcba a gonosz fullhd filmekkel szemben. Felkínált zárt meghajtót felteszem, ugyanolyan maradt. Leszedtem 9.5-ös catás drivert. Nagy nehezen sikerül felraknom, mert abban a hozzáadott kézikönyvben csak azt mondják navigáljak oda ahova letöltöttem és futtassam. CD parancs megtalálása, örültem.
Begépelem sh xyz. Jogosultságot kér. Ismét hosszabb kutakodás a terminál mélyében, megtalálom a sudo előtagot. Nagy boldogság töltött el, innentől nem kaptam hibaüzit.Felrakom, kicsit gyorsult a gui, viszont a film továbbra is akad, ha teljes képernyőbe rakom akkor csak a reset segít.
A lejátszók amiket próbáltam: Médialejátszó nevű médialejátszó, VLC, SMPlayer. Terminálból indítva azért nem próbáltam, mert azt még én esetleg elindítom, de rokon az soha.
Aktív témák
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron