Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Neked is fent vannak azok, amik nekem, sőt a tiéd még frissebb is egy-két helyen, igy más ötletem nincs, valószinűleg valami más okozza a hibát, érdemes szerintem firefoxos topikban is rákérdezni, hátha ott speciálisan jobban ért valaki ehhez...
Szerk.: Bár hozzáteszem, én a rendszertelepités óta semmi mást nem pakoltam a firefoxba, csak az AdBlockPlust-t, meg telepitettem a flasht az első használatkor, amikor kérte, igy neked valószinúleg valami valamivel ütközik azok közül, amiket azóta telepitettél...
-
-
Annyi összesen a probléma, h nem jó sorrendbe tedted fel a drivereket

1. ATI-tól letöltöd, (sh-val) telepited
2. van egy újabb ATIkhoz való tároló amit csak be kell állítani és a tároloból szépen frissit....
3. Menüből ráteszed a felkinált zárt meghajtót (ehez kell a fenti tároló).Olyan 60 fps-ről 10k-ra ugrott a megjelenités ezek után

-
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó egy s21+ 5g
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest