Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Kezdő linux felhasználó vagyok. Felraktam a gépemre a legújabb ubuntut. Hp 6730s-es laptopom van. Van pár gondom:
1: Aty mobility radeon hd 3430 van a gépembe....Ha hozzáadás eltávolításnál felteszem az általa felajánlott ati drivert akkor az alkalmazásokból nem lehet elinídítani, újratelepítés után pedig egyszerűen nem látszódik a képernyó. Kriksz kraksz az egész csak a rendszer újratelepítése segít(3X is megpróbáltam
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?
2: Hang...egész egyszerűen semmi sem szól. Mit ajánlotok mit tegyek fel neki?
3: egyben a legkisebb gondom(ha nem oldódik meg az se túl nagy probléma). Pidkin üzenetböngészőt használok, és az alap képet teszi ki az msn...windows alatt ugye betudom állítani, hogy beszélgetések alatt milyen képet lássanak a partnereim. Gondolom ez a kliens is tudja ezt, de hol tudom beállítani? Esetleg van ennél jobb kliens is?
Egyenlőre ennyi a kérdésem, amúgy tetszik a rendszer.
Jó gyors
Aktív témák
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Hogyan kell feltenni a vga kari driverét?