Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
thug
tag
Segítség!
Sziasztok!Lehet, hogy már volt előttem a kérdés, de bevallom őszintén nem keresgéltem ilyet.
Problémám volna ezzel a nyavalyás Ubuntuval és itt iztos találok olyat aki tudna nekem a probléma megoldásában.
Szoval a helyzet a következő:Van nekem egy pc-m amin van fönt egy xp amit használok, gondoltam rendelek egy ingyé példány Ubuntut, Ubuntuéktól amit szépen hamar meg is kaptam postai úton Ubuntu 8.04 LTS Desktop Edition (64bit)...
Láttam már az op-ot tetszik, kéne, fel is telepítettem vinfos alá, minden működik...
Annyi csak, hogy szerettem volna beállítani a netet alá, de sehol nem sikerült...
Jó, jó kezdő vagyok, meg balga ezért megkérdeztem a net szolgáltatóm help desk-jét, hogy ugyan ő biztos tudja miként tudom belőni a (Digi Lan) netemet Ubuntu alá, hiszen xp alatt megadom a felhaszáló nevem, illetve jelszavam azt kb már megy is.
Na most szolgáltatótol ezt az instrut kaptam:
1. Tálcán lévő helyi kapcsolat ikonra az egér jobb gombjával rá kell kattintani.
2. Kiválasztani a kapcsolat szerkesztése menü pontot.
3. DSL kapcsolat kiválasztása.
4. Automatikus csatlakozás bejelölése.
5. Felhasználónév és jelszó megadása.
6. Csatlakozás.Biztos én vagyok a hülye, de 1, nem találtam jobb gomb hatására "kapcsolat szerkesztése menü pontot"
2, "DSL kapcsolat kiválasztása" lehetőséget végképp nem...Nos ubuntu felhasználókat kérném szépen, hogy ha valaki tudja a porblémát kérem segítsen!
És csak annyi, hogy ide írd, de ha megteszed és belinkeled PÜ-be, akkor azt megköszönöm, azt mindig olvasom!!Köszi előre is!!
thug
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- OTP Bank topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest